Festlokal Stadshuskällaren

Stämningsfulla fester i historisk miljö

Om oss

Välkommen! Vi är ett företag som hjälper till med lokalförmedling och festarrangemang i Storstockholm. Vi kan erbjuda ett brett sortiment av lokaler såväl i innerstan som ute på landet. Våra medarbetare har stor erfarenhet av event och festarrangemang och vet hur man skräddarsyr en bra festupplevelse för såväl små som stora sällskap.

När du behöver en lokal till din fest kan det vara svårt att veta i vilken ände du ska börja.  Som du kommer att se har vi lokaler som passar från allt till ett tiotal personer till jättefester med över 1000 gäster.

Vi kan hjälpa dig att hitta lokaler för både födelsedagsfest, bröllop och julbord. Vi samarbetar endast med krögare och festlokaler som har gästen i första rummet och jobbar tillsammans med dem för att er upplevelse ska bli så bra som den bara kan bli. Vi ser till att mat, underhållning och atmosfär blir allt ni kan önska er.

Ofta har vi specialerbjudanden på utvalda lokaler, som du lätt hittar på vår hemsida. Vi finns naturligtvis också på sociala medier. Följ oss på Facebook, Instagram och Twitter för att hålla dig uppdaterad om erbjudanden och nyheter i vårt sortiment. Festmäklarna finns här för att hjälpa dig att göra din fest till minnesvärd upplevelse för alla inblandade.

Stadshuskällaren - för unika fester i en historisk miljö